Surabaya City Walk - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dagtours > Excursies Surabaya
SURABAYA CITY WALK
Ontdek het echte Surabaya tijdens deze wandeltour

INLEIDING:
Hou je ervan om buiten de bewoonde paden te reizen dan is deze excursie echt iets voor jou!  Wandel samen met een ervaren gids door de levendige straatjes van Surabaya en ontmoet de lokale bevolking.
PROGRAMMA:
Samen met een Engels sprekende lokale gids wandelen we door verschillende wijken in het centrum van Surabaya. U krijgt tijdens deze wandelexcursie veel te weten of de cultuur van de stad. Onze gidsen weten tevens ook de beste lokale eetgelegenheden waar u kunt lunchen.

De Javasche Bank
De Javasche Bank werd in 1900 herbouwd en was tot de jaren zeventig het financiële centrum van Surabaya.

Europe Quarter
Na een bezoek aan De Javasche Bank gaan we door naar de beruchte Kalisosok-gevangenis die in het VOC-tijdperk werd gebouwd. Veel politieke activisten werden gevangen genomen in deze vreselijke locatie.   Later bezoeken we een koloniaal gebouw van het postkantoor van Kebon Rojo.  In de omgeving is de prachtige en oudste katholieke kerk van Surabaya  “Kepanjen Church”. Vervolgens lopen we langs het East Java State Governor kantoor, een koloniaal gebouw met uitzicht op het beroemde Hero Monument.

De Arabische buurt en Pabean Market
Loop door de prachtige steegjes in het Arabische deel van de stad, neem een ​​korte pauze bij een lokale koffiebar die gekruide koffie en samosa serveert terwijl u met de lokale bevolking praat.  Pabean Market is de oudste en grootste markt van Surabaya

Kampung Peneleh
Kampung Peneleh is een van de oudste wijken in Surabaya. Voorheen was het gebied een kerkhof, en u kunt nog steeds een aantal grafstenen zien die langs de straten en steegjes liggen.

Prijzen in Euro's per persoon
min 2 personen
3 - 4 personen
5 - 6 personen
Groep
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
.
Inbegrepen: Transport van en naar uw hotel, Engels sprekende gids, parkeer kosten, flesje mineraal water, onze persoonlijke zorg

Niet inbegrepen: Entreegelden, maaltijden,  reisverzekering, Persoonlijke uitgaven. Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear.

Opmerkingen:
 • Pick up vanaf uw hotel is om 08:00
 • Draag goede wandel / sportschoenen tijdens deze excursie.
 • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
 • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor de entreegelden van sommige bezienswaardigheden

Wat mee te brengen:
Goede wandel / sport schoenen, Luchtige kleding die uw huid goed bedekken tegen de zon. Daag een Tshirt met lange mouwen voor het bezoek aan Kampung Arab. Hier moeten ook de benen bedekt zijn (lange broek), Klein rugzakje of schoudertas, Pet, zonnebril, zonnebrand creme, kleingeld (+- 300.000 Rupiah) voor lunch, souvenirs etc.
    AANVRAAG FORMULIER    JA
    NEE

     


    RESERVEER NU    YOGYAKARTA.NL

    Altijd de laagste prijzen!
    Met ons aanbod Indonesie reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!

    Persoonlijk advies!
    Ons team Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u..

    Antwoord binnen 2 werkdagen!
    Uw vraag wordt binnen twee werdagen beantwoord.

     
    Copyright 2011 - 2017 Yogyakarta.nl - All rights reserved.
    Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu