Best of Bali Tour | EXCURSIES OP BALI - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dagtours > Excursies Bali
HET BESTE VAN BALI
In een dag de meeste hoogtepunten van Bali

PROGRAMMA:
Traditionele Barong & Keris Dans
Tijdens deze Best of Bali tour beginnen we met een bezoek aan  Batubulan Village voor een Barong & Keris dansvoorstelling. De  Barong dans is een traditionele en populaire dans die op Bali word  gehouden. Deze dans word normaal gesproken gehouden bij de tempels  tijdens festivals.  De dansvoorstelling begint om 09:30 en duurt  ongeveer een uur.

Het  verhaal achter deze traditionele dans is de eeuwige gevecht tussen goed  en kwaad. De Barong is een mythologische beest van de goede kant. De  Rangda is een mythologische monster vertegenwoordigd het kwaade . De  Balinezen geloven dat de Barong het symbool is van de beschermer. De  Barong heeft vele gezichten zoals die van een tijger en een varken.

Tegenungan Waterfall
Een van de mooie watervallen op  Bali is de Tegenungan Waterfall gelegen in Kemenuh Village op ongeveer  30 kilometer van de hoofdstad Denpasar. Verwen jezelf hier met een  prachtig uitzicht over de groene omgeving met een verkoelende duik in de  Tegenungan waterval.

Kintamani
Kintamani is misschien wel de  meest populaire toeristenattractie op  Bali.  Kintamani ligt in het  noord-oosten van Bali is omringd door de prachtige natuur van Batur  Lake. Met adembenemende uitzichten over de actieve Batur vulkaan.

In  de gehele omgeving van Kintamani bevinden zich de dorpjes Kedisan  Village, Buahan, Abang, Trunyan, Songan, Zuid Batur, Midden Batur, Noord  Batur, Sukawana en Kintamani Village.  De meeste inwoners zijn boeren   en handelaren.

Traditionele Bali Koffie  
We reizen via  verschillende  tropische plantages zoals, Ananas, Balinese Slangvrucht (Salak),  Aardappelen, Starfruits, Cacau, Jackfruit, Durian en veel meer tropische  vruchten naar de wereldbekende Balinese Koffie plantages.

Gelegen  in een prachtige groene vallei met uitzichten over de plantages en  rivieren. We zien hoe de traditionele koffie wordt gemaakt en uiteraard  kunt u genieten van een overheerlijk kopje Balinese koffie. Ook kunt u  hier voor lage prijzen koffieproducten kopen, maar ook Gember thee,  kruidenolie en Coffee Luwak, de duurste koffiesoort ter wereld gemaakt  door de Civekat.

Ubud Monkey Forest
In dit heilige bos (Forest of  Padangtegal) lopen de makaak-apen vrij rond. Een leuk en toeristische  plek om even rond te lopen maar kijk uit voor uw zonnebril en camera  want deze kleine langstaart aapjes zijn geneigd om deze spullen zo van u  af te pakkenen probeer het dan nog maar eens terug te krijgen. Het is  dus verstandig deze wilde apen niet te aaien en te voeden.  In het  westen van het bos vindt u  de Dalem Temple, deze tempel is gewijd aan  de Siwa Goden. In het oosten is het kerkhof en Merajapati tempel, deze  tempel is gewijd aan de vrouw van de Siwa God.

Zonsondergang bij de Tanah Lot Tempel
Aan het einde van deze dagtour  bezoeken we de Tanah Lot tempel. Deze unieke tempel ligt op een kleine  rotsachtig eilandje vlakbij de kust. De tempel werd gebouwd in de 16eeuw  door de Javaanse priester Danghyang Nirartha die veel grote tempels in  de buurt van de  Bali zee bouwde, tempels zoals de Rambut Siwi tempel in  het westen van Bali, Pulaki tempel en Ponjok Batu tempel in het  noorden.  Bij de Tanah Lot tempel kunt u genieten van een prachtige  zonsondergang.  Het is mogelijk om de tour af te sluiten met een  heerlijk lokaal diner met adembenemend uitzicht.

Prijzen in Euro's per persoon
2 - 3 personen4 - 6 personen
7 - 9 personen
Grote groep
€ 26,-
€ 18,-
€ 15,-
Op aanvraag
.
Inbegrepen: Prive transfer per Airco  auto of minibus,  Engels sprekende chauffeur (geen gids),, flesje mineraalwater,  benzine, tolweg &  parkeer kosten, onze persoonlijke zorg

Niet inbegrepen: Lokale gidsen, Entreegelden, reisverzekering, persoonlijke uitgaven. Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear en Eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

Opmerkingen:
 • Hotel pick up rond 07:30 (afhankelijk van uw locatie)
 • Duur: +- 8 uur
 • Extra stops tijdens de tour is mogelijk (geef aan bij opmerkingen)
 • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
 • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor entreegelden, souvenirs of persoonlijke uitgaven

Entreegelden:
 • Toegangsbewijs Baron & Keris: IDR.100.000 per persoon
 • Toegangsbewijk Tegenungan: IDR. 5000 per persoon
 • Toegangsbewijs Kintamani: IDR. 20.000 per persoon
 • Toegangsbewijs Tanah Lot tempel: IDR.60.000 per persoon & IDR. 30.000 kinderen
 • Toegangsbewijs Ubud Monkey Forest: IDR.  40.000 per persoon & IDR. 30.000 kinderen
Entreegelden zijn altijd  onder voorbehoud.

    AANVRAAG FORMULIER

    Engels sprekend
    Nederlands sprekend (op aanvraag)
    Duits sprekend (op aanvraag)
    Frans sprekend (op aanvraag)
    Geen gids    JA
    NEE

     


    SUPER DEAL!

    va.€15

    RESERVEER NU    YOGYAKARTA.NL

    Altijd de laagste prijzen!
    Met ons aanbod Indonesie reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!

    Persoonlijk advies!
    Ons team Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u..

    Antwoord binnen 2 werkdagen!
    Uw vraag wordt binnen twee werdagen beantwoord.

     
    Copyright 2016. All rights reserved.
    Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu