Bohorok trekking | TREKKING OP SUMATRA - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Korte reizen > Korte reizen Sumatra
ORANG OETANS TREKKING
Een trekking door het regenwoud van Sumatra

03 Daagse Trekking
SUMATRA
va. € 238,-
incl accommodatie, transport, excursie, gids
INLEIDING:
Bohorok Rehabilitation Center is een opvangcentrum voor orang-oetan op Sumatra, dat zich in Bukit Lawang. Bukit Lawang is een van de top bestemmingen in Sumatra, Bukit Lawang is een klein dorp aan de rand van het Gunung Leuser National Park in Noord-Sumatra. Het hotel ligt ongeveer 90 km ten noord-westen van Medan duidelijk langs de rivier Bohorok en aan de rand van het tropisch regenwoud. Zoals we weten, de Gunung Leuser National Park is also een van de woningen aan orang-oetan die zich verspreiden in heel Sumatra Island. Thomas blad apen, Black Gibbons White-handed Gibbons, de Sumatraanse tijger, Sumatraanse olifanten, nevelpanters, marmerkat, krokodil, zon beer en de Sumatraanse neushoorn is also vestigden zich in dit park.
PROGRAMMA:
DAG  01:  MEDAN > BOHOROK
Bij aankomst in Medan Airport  wordt u verwelkomt door onze gids en chauffeur. We rijden in ongeveer 3  uur naar Bohorok. Tijdens deze route komen we langs prachtige landschappen  en olie en rubber plantages. We stoppen onder andere bij een van deze plantages, bij een rambutan en cacao tuin en een lokale markt in  Kuala. Bij aankomst in Bohorok checken we in bij het hotel. U heeft de rest van de dag vrij te besteden.

DAG  02:  EXCURSIE NAAR HET ORANG OETANS LEEFGEBIED
Na uw ontbijt beginnen we aan een trekking door het tropische regenwoud van Sumatra.  Samen met een lokale Park Ranger gaan we opzoek naar wilde dieren die in dit tropische regenwoud leven zoals de Orang-Oetans, Leaf Monkeys, Makaak apen, Gibbons, Siamang en tientallen tropische vogels. Geniet van het mooie wat de natuur te bieden heeft, wilde rivieren, watervallen, honderden verschillende planten en bomen.

We wandelen naar de rivier die we dan per kano oversteken. Daarna lopen we nog een klein half uurtje door het regenwoud richting deRehabilitation Centre van de Orang Oetans. In de middag worden deze prachtige beesten gevoed. De Orang oetans zijn wilde beesten die zich niet aan de tijd van de toeristen houden, in sommige gevallen wil het wel eens voorkomen dat de Orang oetans niet komen opdagen bij het voer station, in dat geval proberen we door een korte trekking door de jungle de Orang oetans alsnog te vinden. Na het bezoek aan de Orang Oetans feeding center keren we terug naar de lodge en heeft u de rest van de dag vrij te besteden.


DAG  03:  BOHOROK > MEDAN (AIRPORT)
Na uw ontbijt heeft u de ochtend vrij te besteden voordat we terugreizen naar Medan waar we u afzetten bij het hotel of bij de luchthaven voor uw vlucht naar de volgende bestemming.

ACCOMMODATIE:
Overnachten Bohorok
Uw overnacht in goed middenklasse Eco Lodge in het regenwoud van het Leuser National Park.  De zijn eenvoudig maar beschikken over de nodige faciliteiten. Geniet van de sfeer en rust van de mooie natuurlijke omgeving van Bukit Lawang.
Prijzen in Euro's per persoon
bij 2  personen
bij 4  personen
bj 6 personen
Groep
€ 258,-
€ 238,-
Op aanvraag
Op aanvraag
.
Inbegrepen: 02 overnachtingen Eco Lodge, Maaltijden (02 x ontbijt, 01 x lunch,  02 x diner), Prive transfers volgens het programma, Chauffeur, Engels sprekende gids, Park Ranger, Entreegelden, Dagelijks flesje mineraalwater,  Benzine, tolweg &  parkeer kosten,, Onze persoonlijke zorg.
Niet inbegrepen: Optionele tours, Reisverzekering, Persoonlijke uitgaven. Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear en Eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

Opmerkingen:
  • Onze gids wacht u met een naambordje  op in de aankomsthal van de luchthaven of bij de lobby van het hotel in Medan.
  • Draag luchtige kleding.  Geen minirokjes en hempjes (bedek de schouders), draag tijdens de trekking goede wandelschoenen
  • Bescherm uzelf goed tegen de zon.
  • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
  • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor Sumatra souvenirs, fooien en persoonlijke uitgaven

AANVRAAG FORMULIER


Medan Airport
Hotel Medan (geef adres door bij opmerkingen)
Anders (geef aan bij opmerkingen)JA
NEEYOGYAKARTA.NL

Groot Aanbod & Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod aan reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!
Geen boekingskosten, Geen reserveringskosten, Geen administratiekosten.
De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt!

Persoonlijk advies
Voor en tijdens de reis krijgt u begeleiding van één van onze Indonesie reisexperts.
Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons Whatsapp nummer.

Antwoord binnen 24 uur!
Onze Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u.  
Uw vraag wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu