Brommer huur - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Yogyakarta > Vervoer in Yogyakarta
BROMMERS & SCOOTERS IN  YOGYAKARTA

Brommers zijn een van de makkelijkste manieren om jezelf in een drukke stad van Indonesie te verplaatsen. Bijna ieder gezin in Indonesie heeft wel een brommer.

Voor de buitenlandse toerist is brommeren door Jogja een leuke manier om wat van de stad te kunnen zien, ook verre afstanden naar bijvoorbeeld de Borobudur tempel of Parangtritis beach zijn goed te doen. Brommers zijn vooral populair bij de jongere reiziger en backpackers.

De wegen in Yogyakarta zijn over het algemeen goed maar kijk toch altijd goed uit voor gaten en scheuren in de weg. Het is niet aan te raden om in de avonden te gaan rijden in verband met de drukte en slecht of niet verlichte wegen.

Tips:

Waar huren
Brommers huren kan bijna bij elke reisagent in Yogyakarta. Prijzen varieren van 45 - 100.000 IDR per dag voor een automatic motorbike of 35 - 80.000 IDR voor een manual motorbike. In Prawirotaman 1 en 2 vind je tientallen reisagenten die brommers verhuren.


Meer informatie over brommers huren in Yogyakarta.  Zoek op trefwoord Motorbike Yogyakarta, Met de brommer door Indonesie, Brommerhuur Indonesie, Motorbike rental Yogyakarta    YOGYAKARTA.NL

    Altijd de laagste prijzen!
    Met ons aanbod Indonesie reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!

    Persoonlijk advies!
    Ons team Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u..

    Antwoord binnen 2 werkdagen!
    Uw vraag wordt binnen twee werdagen beantwoord.

     
    Copyright 2011 - 2017 Yogyakarta.nl - All rights reserved.
    Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu