Jakarta stadstour | EXCURSIES JAVA - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dagtours > Excursies Bogor
JAKARTA STADSTOUR

PROGRAMMA:
In de ochtend wordt u door onze  chauffeur opgehaald bij uw verblijf in Bogor. De tour begint met een  bezoek aan Monas, het Nationale monument van Jakarta.  Monas is het het  symbol van de onafhankelijkheid van Indonesie. Deze 132 meter hoge toren  ligt in het centrum van de stad in Merdeka  Square. De top van deze  toren in de vorm van een vlam is bedekt met 35 KG goud. Beneden aan deze  toren bevindt zich het Sejarah Nationaal Museum en in het panorama dek  van Monas heb je vanaf 115 meter hoogte een mooi uitizicht over Jakarta.

Na een bezoek aan Monas gaan we  verder naar het Nationaal Museum. Het National Museum van Indonesie  (Museum Nasional) is een archeologische, historische, etnologische,  geografische museum niet ver van Monas. Dit museum wordt ook wel het  Olifanten museum genoemd vanwege een groot beeld van een olifant bij de  entree van het museum.  Het Nationaal museum is een van de grootste  musea van Zuidoost Azie met een brede collectie Indonesische erfgoed.

Jakarta Cathedral is een meer dan  100 jaar oude Rooms-Katholieke kathedraal in het centrum van het drukke  Jakarta. Deze Kathadraal is meerdere malen gerenoveerd om de  oorspronkelijke bouw en architectuur te behouden.

We gaan verder naar het oude  centrum van Jakarta (Kota Tua) beter bekend als het oude Batavia.  Kota  Tua is een kleine wijk in Jakarta met vele oude Nederlandse Koloniale  gebouwen en een indrukwekkende geschiedenis.  Vandaag de dag is Kota Tua  een levendig centrum en populair onder jongeren en toeristen.  Zo vind  je hier het Wayang Museum, het post kantoor, Jembatan Kota Intan  Drawbridge en  kunt u genieten van een kop koffie of thee in het  wereldberoemde Cafe Batavia.


Deze Jakarta stadstour is een echte aanrader. Je ziet zowel het chaotische en moderne Jakarta als de historische kant.

Wilt u tijdens de tour nog een extra stop maken bij een andere  attractie, bezienswaardigheid, museaum of winkelcentrum dan kan dat  gewoon want u mag 12 uur gebruik maken van u eigen prive auto met  chauffeur.  

Prijzen in Euro's per persoon
min 2 personen
3 - 4 personen
5 - 6 personen
Groep
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
.
Inbegrepen: Prive vervoer (auto of busje),  Engels sprekende chauffeur (geen gids), benzine, tolweg &  parkeer kosten, flesje mineraal water, onze persoonlijke zorg

Niet inbegrepen: Entreegelden, lokale gids, maaltijden, reisverzekering, persoonlijke uitgaven. Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear en Eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

Opmerkingen:
 • Pick up om 07:00 vanaf uw hotel in Bogor.
 • Extra stops tijdens de tour zijn mogelijk (geef aan bij opmerkingen)
 • Draag luchtige kleding (bedek de schouders en geen korte rokjes) bescherm uzelf tegen de zon
 • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
 • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor de toegangs kaartjes.

    AANVRAAG FORMULIER

    YOGYAKARTA.NL

    Groot Aanbod & Altijd de laagste prijzen!
    Met ons aanbod aan reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!
    Geen boekingskosten, Geen reserveringskosten, Geen administratiekosten.
    De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt!

    Persoonlijk advies
    Voor en tijdens de reis krijgt u begeleiding van één van onze Indonesie reisexperts.
    Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons Whatsapp nummer.

    Antwoord binnen 24 uur!
    Onze Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u.  
    Uw vraag wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord
     
    Copyright 2019. All rights reserved.
    Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu