Lake Toba reis| VAKANTIE SUMATRA - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Korte reizen > Korte reizen Sumatra
TOBA LAKE
Ontdek het wonderschone Noord Sumatra

04 Daagse Rondreis
SUMATRA

incl accommodatie, transport, excursie, gids
INLEIDING:
Een mooie reis door de prachtige natuurlandschappen van Noord Sumatra met als hoogtepunten het reusachtige Toba Meer, de Sipiso Piso waterfall en Berastagi. Ondek het beste van Sumatra tijdens deze korte rondreis.
PROGRAMMA:
DAG 01:  MEDAN > BERASTAGI
Bij aankomst op de luchthaven van Medan wordt u verwelkomt door de gids. We beginnen aan de reis naar Berastagi.

Berastagi
Berastagi ligt op ongeveer 70 kilometer van Medan  op de route naar het Toba Lake
Het  is een rustig bergdorpje gelegenop een hoogte van 1220 meter. Het  landschap bij Berastagi is heuvelachtig met veel groente-, fruit en  bloementeelt. Er liggen twee actieve vulkanen in de buurt van Berastagi,  de Sibayak vulkaan en de Sinabung vulkaan. De Sibayak vulkaan is 2100  meter hoog, de Sinabung vulkaan is 2400 meter hoog.

Er zijn  verschillende trekkingen naar de top van de Sibayak vulkaan waar u vanaf de top van de vulkaan een adembenemend uitzicht heeft op het landschap onder u.  In Berastagi bezoeken we de lokale markt waar u de heerlijkste tropische vruchten kunt kopen. Onderweg bezoeken we ook het oude Karo Batak dorp met de traditionele huizen die nog steeds bewoond worden.


DAG  02:  BERASTAGI > PERAPAT > SAMOSIR ISLAND (TOBA LAKE)
Na uw ontbijt verlaten we Berastagi voor onze reis naar Samosir Island.  Onderweg bezoeken we eerst de Sipiso-Piso  waterval, de route naar de waterval is wederom adembenemend. Voel de verkoeling van de waterval, we stoppen ook bij het  oude paleis van de voormalige Batak Simalungun Koning van Pematang  Purba. Vervolgens komen we aan in Parapat, een klein dorpje aan de rand  van het Tobameer. Hier steken we per veerboot over naar Samosir Island.

Sipiso-piso waterfalls
In de hooglanden van Noord Sumatra aan de noordkant van het Tobameer ligt de Sipiso-piso waterfall. De Sipiso-piso waterfall is 120 meter hoog en ligt in een weelderige groene omgeving. Het water stort zich in een indrukwekkende kloof wat zorgt voor een prachtig natuurspektakel.

Tobameer
Lake toba is een van de  natuurlijke wereldwonderen. Het is een enorm kratermeer met een  oppervlakte van 1145 vierkante kilometer en een diepte van 450 meter en  daarmee is het, het grootste meer van Zuidoost Azie en een van de  diepste meren ter wereld.  Toba is een plek om te ontspannen en te  genieten van de adembenemende uitzichten.


DAG  03:  SAMOSIR ISLAND EXCURSIE
Na uw ontbijt komt de gids u ophalen voor een eiland tour.  We bezoeken Ambarita village en de  traditionele rituele dansen van de Bataks Tribe in Simanindo.  Daarna  bezoek we de oude tombe van King Sidabatur in Tomok village. De middag heeft u vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid de omgeving verkennen


DAG  04:  SAMOSIR ISLAND > MEDAN
Na uw ontbijt verlaten we Samosir Island en gaan we per veerboot terug naar het vaste land, vanuit Parapat reizen we terug naar Medan en zullen onderweg nog verschillende stops maken.  In Medan kunnen we u afzetten bij het hotel of bij de luchthaven.

ACCOMMODATIE:
Overnachten Berastagi
In Berastagi overnacht u in het Mikie Holiday Resort. Mikie Holiday Resort is een groot opgezet resort met zwembad. De kamers zijn goed verzorgd ingericht en bieden uitzicht over de tuin.

Overnachten Samosir Island
Op Samosir Island overnacht in u in Toledo Inn. Toledo Inn is een mooi gelegen middenklasse hotel met uitzicht over het Toba meer. De kamers zijn eenvoudig ingericht maar beschikken over de nodige faciliteiten.
Prijzen in Euro's per persoon
bij 2  personen
bij 4  personen
bj 6 personen
Groep
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
.
Inbegrepen: 03 overnachtingen (01  nacht Berastagi & 02 nachten Samosir Island), Maaltijden (03 x ontbijt, 01 x lunch,  03 x diner), Prive transfers volgens het programma, Chauffeur, Engels sprekende gids,, Entreegelden, Veerboot tickets Parapat - Samosir Island vv, Dagelijks flesje mineraalwater,  Souvenir,  Benzine, tolweg &  parkeer kosten,, Onze persoonlijke zorg.
Niet inbegrepen: Optionele tours, Reisverzekering, Persoonlijke uitgaven. Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear en Eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

Opmerkingen:
  • Onze gids wacht u met een naambordje  op in de aankomsthal van de luchthaven of bij de lobby van het hotel in Medan.
  • Draag luchtige kleding.  Geen minirokjes en hempjes (bedek de schouders), draag tijdens de excursies goede wandelschoenen
  • Bescherm uzelf goed tegen de zon.
  • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
  • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor Sumatra souvenirs, fooien en persoonlijke uitgaven

AANVRAAG FORMULIER


Medan Airport
Hotel Medan (geef adres door bij opmerkingen)
Anders (geef aan bij opmerkingen)JA
NEEYOGYAKARTA.NL

Groot Aanbod & Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod aan reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!
Geen boekingskosten, Geen reserveringskosten, Geen administratiekosten.
De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt!

Persoonlijk advies
Voor en tijdens de reis krijgt u begeleiding van één van onze Indonesie reisexperts.
Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons Whatsapp nummer.

Antwoord binnen 24 uur!
Onze Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u.  
Uw vraag wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu