VAKANTIE INDONESIE - Luxe Java reis | 12 DAAGSE RONDREIS JAVA - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Rondreizen > Rondreis Java
JAVA DELUXE (12 dagen)

Reisroute


12 Daagse Rondreis
Java

incl accommodatie, transfers, gids & tours
Info accommodatie

INLEIDING:
Een luxe individuele rondreis door het Exotische Java.

U reist samen met een ervaren prive chauffeur en Engels of Nederlands sprekende gids in een van onze moderne ruime autos door het betoverende Java.  U overnacht in elegante en stijlvolle hotels met alle luxe faciliteiten.

Deze rondreis is zorgvuldig door ons samengested en tot in de puntjes verzorgd.  U heeft de gehele reis assistentie en onze persoonlijke zorg!
PROGRAMMA:
DAG 01:  JAKARTA AIRPORT > HOTEL
Onze chauffeur wacht u op bij de aankomsthal van de luchthaven. Reistijd van Jakarta airport naar uw hotel is ongeveer een uur.   Na het inchecken krijgt u een korte briefing van uw gids  over het programma van uw reis.  De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u even lekker bijkomen aan het zwembad van uw hotel


DAG 02: EXCURSIE JAKARTA
Na uw ontbijt wacht de gids u op bij de lobby van het hotel.  Vandaag staat een stadstour op het programma. Jakarta is een bruisende wereldstad met verschillende interessante bezienswaardigheden.  We bezoeken als eerst het Monas Monument, dit is het Nationale monument van Jakarta, een 132 meter hoog bouwwerk met een museum.

We bezoeken ook het National Museum van Jakarta, dit museum is van de beste musea in Zuidoost Azie. Het National Museum is een archeologisch, volkenkundig, historisch en geografisch museum.  Na het museum bezoek gaan we naar de Batavia wijk, hier vind u nog vele Koloniale gebouwen uit de Nederlands – Indie periode. We lunchen in het bekende Batavia Café en bezoeken daarna de oude haven Sunda Kelapa.  Als laatst bezoeken we China town


DAG 03:   EXCURSIE BOTANISCHE TUINEN VAN BOGOR
Na uw ontbijt verlaten we Jakarta en reizen we naar Bogor.  We bezoeken de Botanische tuinen van Bogor, ook wel bekend als Kebun Raya Bogor.

De Kebun Raya Bogor hete vroeger in de Nederlands – Indie tijd  's Lands Plantentuin te Buitenzorg. Kebun Raya Bogor en is de oudste Botanische tuin van Indonesie, Kebun Raya Bogor heeft een oppervlakte van 87 hectare en heeft honderden planten, bomen en bloemen soorten. Ook Paleis Buitenzorg ligt in Kebun Raya maar is helaas niet meer open voor het publiek. U overnacht in een luxe hotel in Bogor.


DAG 04:  EXCURSIE GUNUNG HALIMUN NATIONAL PARK
Na uw ontbijt verlaten we het drukke centrum van Bogor voor het rustige platteland met kleine Javaanse dorpjes. We bezoeken een thuisindustrie en zien hier hoe traditionele Gemelan en Gong muziekinstrumenten worden gemaakt, we zien ook hoe de traditionele Wayan Golek (houten poppen) worden gemaakt. Een korte wandeling met de rijstboeren door de rijstvelden en groente en fruit plantages. Probeer ook zelf eens om rijst te plukken.  We lunchen in een lokaal restaurantje en reizen verder naar het Halimun Salak National park.  In het park beginnen we met een lichte trekking door jungle naar een mooie waterval, als we geluk hebben komen we tijdens de trekking Black gibbon apen en vele tropische vogels tegen.  


DAG 05:  BOGOR > PUNCAK PASS > BANDUNG
Vandaag na uw ontbijt reizen we van Bogor door de heuvels van Puncak Pass naar Bandung. Onderweg stoppen we bij een theeplantage waar u de mogelijkheid heeft om een theefabriek te bezoeken en theeplukkers te werk ziet.


DAG 06:  BANDUNG
Vandaag heeft u een vrije dag in Bandung. U kunt heerlijk ontspannen aan het zwembad van het hotel, er is ook een Spa,  Yoga les en Sauna aanwezig.  U kunt deze dag op eigen gelegenheid de stad Bandung verkennen of u kun teen optionele excursie maken naar bijvoorbeeld Lembang en de Tangkuban Perahu vulkaan of de Kawah Putih kratermeer.


DAG 07: TREINREIS BANDUNG > YOGYAKARTA
Na uw ontbijt brengt de chauffeur u naar het treinstation voor een van de mooiste treinreizen door Java. De trein van Bandung naar Yogyakarta met de Argo Wilis trein is een populaire route bij Nederlanders, de reis gaat door het mooie groene landschap langs rijstvelden, bergen en vulkanen.  Rond vier uur in de middag komt u aan in Yogyakarta waar onze Yogyakarta chauffeur u opwacht en naar uw hotel brengt.  U overnacht in het luxe klassieke The Phoenix hotel.


DAG 08:  TOUR DOOR DE STAD > PRAMBANAN SUNSET > RAMAYANA BALLET  
Vandaag na uw ontbijt bezoeken we de hoogtepunten van Yogyakarta.  We bezoeken het Paleis van de Sultan en de waterkasteel Tamansari,  ook bezoeken we een Batik atelier en het bruisende Malioboro street.   Voordat we naar de Prambanan tempel gaan lunchen we in het Water Castle café met heerlijke traditionele Javaanse gerechten.  Na de lunch bezoeken we de Prambanan tempel waar u van een lokale gids een rondleiding door het complex krijgt,  Aan het einde van de middag kunt een mooie zonsondergang meemaken.  Een heerlijk Javaans buffet diner staat voor uw klaar in het Rama Shinta Garden restaurant. Na het dinner ziet u de spectaculaire Ramayana Ballet voorstelling.


DAG 09:  RONDLEIDING DOOR DE BOROBUDUR TEMPEL  > AMBARAWA
Na uw ontbijt bezoeken we de wereldbekende Borobudur tempel.  Deze tempel is een Boeddhistische heiligdom gebouwd tussen 780 en 840.  U krijgt een rondleiding van een lokale Engels sprekende gids.  Na het bezoek aan de Borobudur tempel reizen we verder door naar Salatiga. Een mooie route langs de groene plantages van Ambarawa.  U overnacht in een luxe en mooi gelegen resort met zwembad.  


DAG 10:  AMBARAWA > SEMARANG
De ochtend heeft u vrij te besteden en kunt u heerlijk ontspannen aan het zwembad of te voet de omgeving verkennen.   Aan het einde van de ochtend  reizen we naar Semarang.  Semarang is een drukke havenstad met nog een aantal Koloniale gebouwen uit de Nederlands – Indie periode.  U overnacht in een luxe city hotel in het centrum van Semarang.


DAG 11:  RONDLEIDING DOOR SEMARANG
Na uw ontbijt maken we een tour door Semarang. We bezoeken de hoogtepunten van Semarang.  Bezoek de oude wijk van Semarang met nog vele oude Koloniale gebouwen, de Chinese Sam Po Kong tempel en een rondleiding door het spookachtige Lawang Sewu. Als laatst bezoeken we het kleurrijke dorpje Kampung Pelangi, ook wel bekend als Rainbow village.  We kunnen het programma in Semarang naar wens aanpassen.  


DAG 12:  LUXE TREINREIS NAAR SURABAYA OF JAKARTA
De laatste dag van deze rondreis kunt u eindigen in Surabaya of Jakarta. De gids brengt u naar het treinstation en neemt hier afscheid van u.  U kunt kiezen uit een een luxe treinreis maken naar Surabaya of terug naar Jakarta.

We kunnen de reis ook verlengen met een luxe rondreis door Oost Java.  Geef dit aan in het aanvraagformulier.

Prijzen in Euro's per persoon
bij 2  personen
bij 4  personen
bj 6 personen
Groep
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
.
ACCOMMODATIE:
U overnacht in luxe en elegante vijf sterren accommodatie, een aantal daarvan liggen op unieke sprookjesachtige locaties.  U wordt verwent met de service en facilteiten van deze luxe hotels en resorts.

 • 02 nachten Jakarta: Hotel Borobudur Jakarta  *****
 • 02 nachten Bogor: Royal Tulip Gunung Geulis Resort & Golf  *****
 • 02 nachten Bandung:  Padma hotel Bandung  *****
 • 02 nachten Yogyakarta: The Phoenix hotel *****
 • 01 nacht Salatiga: MesaStila Resort & Spa ****
 • 02 nachten Semarang: Gumaya Tower Hotel of Hotel Ciputra *****

Meer informatie over de door ons aanbevolen accommodatie. Klik hier
Inbegrepen: 11 overnachtingen in luxe accommodatie, 11 x ontbijt,  Prive transfer volgens het programma (6 seats auto of minibus), Engels sprekende chauffeur, Engels of Nederlands sprekende reisleider, Excursie Gunung Halimun NP,  Eksecutive class treintickets Bandung - Yogyakarta,  Lokale gidsen bij Prambanan en Borobudur, Ramayana Ballet tickets (VIP seats) + buffet diner, Onkosten voor de chauffeur en reisleider,  Dagelijks flesje mineraalwater,  Benzine, tolweg & parkeer kosten, Onze persoonlijke zorg.

Niet inbegrepen: Optionele tours, Entreegelden, Reisverzekering, vliegtickets, Persoonlijke uitgaven. Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear en Eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

Opmerkingen:
 • De reisleider wacht u met een naambordje op bij de aankomsthal van de luchthaven.
 • Draag tijdens de excursies luchtige kleding.  Geen minirokjes en hempjes (bedek de schouders). Bij Mount Bromo kan het erg fris zijn in de ochtend, neem een lange broek, jas of vest mee voor tijdens de Bromo excursie.
 • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
 • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor de toegangskaartjes, Javaanse souvenirs en persoonlijke uitgaven.
 • Jakarta Airport transfer.  Kijk uit voor nep taxi chauffeurs!  Ga nooit mee met taxi chauffeurs die niet voor een erkende taxibedrijf werken. Onze Airport  chauffeurs zijn makkelijk herkenbaar en dragen meestal onze speciale Yogyakarta.nl T-shirts met onze naam & logo. De chauffeur heeft ook een naambordje met uw naam.
 • Wij kunnen deze reis aanpassen naar wens!


AANVRAAG FORMULIER


Jakarta Soekarno Hatta Airport
Anders (geef aan bij opmerkingen)Luxe treinreis naar Jakarta
Luxe trienreis naar Surabaya
Semarang

JA
NEEYOGYAKARTA.NL

Groot Aanbod & Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod aan reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!
Geen boekingskosten, Geen reserveringskosten, Geen administratiekosten.
De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt!

Persoonlijk advies
Voor en tijdens de reis krijgt u begeleiding van één van onze Indonesie reisexperts.
Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons Whatsapp nummer.

Antwoord binnen 24 uur!
Onze Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u.  
Uw vraag wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu