Sportief & Avontuurlijk Jogja | KORTE REIZEN OP JAVA - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Korte reizen > Korte reizen Java
JOGJA SPORTIEF & AVONTUURLIJK
De perfecte keuze voor een Sportieve & Avontuurlijke reis

INLEIDING:
Een sportieve mix van cultuur, natuur en avontuur tijdens deze 5 daagse Yogyakarta tour met alle hoogteputen als de Borobudur tempel en de  Prambanan tempel maar ook White Water Raften op de Elo rivier en een fietstour door over de hellingen van de Merapi Vulkaan.

PROGRAMMA:
DAG 01:  Aankomst Yogyakarta - Transfer naar Prambanan Guesthouse
Onthaal Yogyakarta Airport of het treinstation.  Transfer en naar het hotel  intrek in het Prambanan Guesthouse. Verdere dag vrij te besteden.  U kunt op eigen gelegenheid de omgeving van Prawirotaman verkennen of lekker relaxen aan het zwembad.
          

DAG 02: Yogyakarta stadstour per Becak
Na het ontbijt begin van de stadstour. Vandaag kunnen jullie met een handige 'papieren gids' per becak (de traditionele fietstaxi) de stad verkennen.  Het grote voordeel van de becak is dat je de tijd krijgt om alle  indrukken in je op te nemen. De meeste becakchauffeurs zijn tevens  aardige mannen  én heel bekwame chauffeurs. Na deze rit zullen het kraton, het waterpaleis, Jalan  Malioboro en nog veel meer zijn geheimen voor jou ontsluierd hebben.  Middag vrij te besteden.


DAG 03: Fietstocht over de Merapi Vulkaan
Na het ontbijt vertrek naar de Merapi vulkaan. Tijdens deze sportieve fietstour  beginnen we in Kinahrejo Village, een klein dorpje aan de voet van de  vulaan. We fietsen naar beneden over de hellingen van de nog altijd actieve Merapi vulkaan. We fietsen langs groene valleien, rijstvelden en  door gebieden die tijdens de laatste uitbarsting in 2010 waren  getroffen. Een tocht met een prachtig uitzicht over het vulkaan landschap en over het centrum van Yogyakarta. Na de fietstour kunt u lunchen in een lokaal restaurant (lunch niet inbegrepen) voordat we verder gaan naar de Prambanan tempel. Je kan terplaatse indien je wil een lokale gids inhuren (ong. € 8,-).

.
DAG 04: Rafting op de Elo Rivier
Na het ontbijt vertrek naar de Elo Rivier, in de buurt van Borobudur. Hier gaan jullie van start voor een ongeveer twee uur durend raftingavontuur.
  
Geniet  van de opwinding van het raften en natuurlijk van de prachtige  natuurlijke omgeving! Terug aan wal in Mendut Village. Lunch bij Rumah Dharma nabij de Borobudurtempel, schitterend gelegen temidden van de rijstvelden. Daarna bezoek aan Borobudur, een uniek boeddhistisch bouwwerk. Ook bij Borobudur kun je terplaatse indien je wil een lokale gids inhuren(ong. € 8,-). Er zijn ook gratis papieren gidsboekjes in verschillende talen verkrijgbaar bij de tempel.  Na een korte stop voor een bezoek aan de Mendut-tempel en het boeddhistisch klooster terug naar het hotel.
             

DAG 05: Vrij te besteden dag
Na het ontbijt  Einde van het arrangement. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw verdere reis door Indonesie

ACCOMMODATIE:
Overnachting Prambanan Guesthouse
Prambanan Guesthouse is een Belgisch-Indonesische joint-venture. Het guesthouse heeft 14 kamers allen gelegen rond een mooie kleine tuin en zwembad. Gasten van Yogyakarta.nl verblijven in een vernieuwde kamer met airconditioning. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, toilet en koud en warm water. Het ontbijt is copieus met elke dag vers gebakken bruin brood, vers fruitsap of verse fruitsla, koffie/thee/melk en een ei naar keuze bereid. 's Namiddags word je een typische snack aangeboden met koffie of thee. Gratis wi-fi in het hele guesthouse. De receptie zal alles in het werk stellen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Aan de receptie heb je ook een kluis om je waardevolle spullen veilig en gratis achter te laten. Prambanan Guesthouse is gelegen in het zuiden van de stad, in de populaire Jalan Prawirotaman. Vele kleine restaurantjes, internetcafés, winkeltjes en massagesalon in de onmiddellijke omgeving.
Prijzen in Euro's per persoon
bij 2  personen
bij 4  personen
bij 6 personen
Groep
€ 248,-
€ 198,-
Op aanvraag
Op aanvraag
.
Inbegrepen: 04 overnachtingen in Prambanan Guesthouse of ander soortgelijk hotel, 04 x ontbijt & afternoon snacks,  Prive transfers volgens het programma, Becak tour,  Merapi Fietstour met gids & lokale snacks, White Water Rafting tour met gids & lokale lunch, Dagelijks flesje mineraalwater, benzine, tolweg &  parkeer kosten,, onze persoonlijke zorg

Niet inbegrepen: Entreegelden, Gids bij de tempels, Optionele tours,  reisverzekering, persoonlijke uitgaven. Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear en Eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

Opmerkingen:
  • Onze chauffeur wacht u met een naambordje  op bij de aankomsthal van de luchthaven of bij de Exit van het treinstation.
  • Draag luchtige kleding.  Geen minirokjes en hempjes (bedek de schouders).
  • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
  • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor de toegangskaartjes, Yogyakarta souvenirs en persoonlijke uitgaven.

AANVRAAG FORMULIER


Yogyakarta Airport
Yogyakarta Tugu Trainstation
Anders (geef aan bij opmerkingen)Prambanan Guesthouse
Anders (geef aan bij opmerkingen)

JA
NEE

 
va.€198

RESERVEER NU
WAAROM YOGYAKARTA.NL

Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod Indonesie reizen & tours overtreffen wij alle reisorganisaties!

Persoonlijk advies!
Ons team Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u..

Antwoord binnen 2 werkdagen!
Uw vraag wordt binnen 2 werdagen beantwoord.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu