Treintickets Java | TREINREIS INDONESIE - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Transport
Treinkaartjes bestellen?
Treinreizen door Indonesie
Indonesie is een van de mooiste landen in Zuidoost Azie om met de trein te reizen . Het eiland Java kent de meeste treinroutes. De eerste klas  treinen (Executive class) zijn comfortabel en de afstanden zijn goed te  doen. De mooiste treinroutes zijn die van Jakarta naar Bandung en die van Bandung naar Yogyakarta. De  treinen rijden door en langs prachtige de prachtige Javaanse landschappen als rijstvelden,  rivieren,  vulkanen, valleien en door traditionele Javaanse  dorpjes en steden. Een treinreis door Java is een ware belevenis tijdens  een rondreis door Indonesie.

TREIN KLASSE
Er  zijn drie verschillende treinklasses waaruit je kunt kiezen tijdens een  treinreis door Indonesie. Wij raden onze gasten altijd aan om te kiezen  voor de Eksecutive class, oftewel de Eeste klas en de beste keus. KLIK op de afbeeldingen beneden voor meer informatie.

Eksecutive Class
Business Class
Economy Class
RESERVEREN
Om een treinticket te reserveren hoeft u alleen het onderstaand reserverings/aanvraag formulier in te vullen. . KLIK op een van de onderstaande bestemmingen om de treinschema te openen. Indien u bestemming er niet bij staat vul dan het onderstaand aanvraag formulier in met de treinroute die u wilt maken.

Let op! Voor het reserveren van treinkaartjes hebben wij de volledige namen, paspoortnummers en geboortedatums van de treinreizigers nodig. Dit kunt u aangeven bij opmerkingen.
Treindiensten op Java
Selecteer een bestemming waarvan u wilt vertrekken. Indien uw vertrek bestemming er niet bij staat kunt u dit in het onderstaand aanvraagformulier invullen.
AANVRAAG FORMULIEREnkele reis
Retour

Eksecutive Class (eerste klas)
Business Class
Economy Class

JA
NEE

JA
NEE

JA
NEEYOGYAKARTA.NL

Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod Indonesie reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!

Persoonlijk advies!
Ons team Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u..

Antwoord binnen 2 werkdagen!
Uw vraag wordt binnen twee werdagen beantwoord.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu