Yogyakarta.nl

Snel zoeken

Go to content

Treinvakanties Indonesie

Tours

Eksecutif class

Eksecutif class treincoupe

Bisnis class

Bisnis class coupe (geen airco)

Treinreizen door Indonesie
Indonesie is een van de mooiste landen in Zuidoost Azie voor treinreizen. Het eiland Java kent de meeste treinroutes, zo kun je vanuit de hoofdstad Jakarta in het noordwesten van Java met de trein helemaal tot aan Banyuwangi (pier naar Bali) aan de oostkust van Java reizen.

Trein klasse
Er zijn drie verschillende treinklasses waaruit je kunt kiezen tijdens een treinreis door Indonesie. Wij raden onze gasten altijd aan om te kiezen voor de Eksecutif class oftewel de eerste klas trein.

Economy class. De economy trein rijd vaak niet optijd. Overvolle coupes met leren stoelen, airconditioning is wel aanwezig in coupes. Deze klasse is niet aan te raden voor de lange afstanden.

Bisnis class: Deze klasse heeft geen airconditioning in de treincoupes. De stoelen zijn van leer en weinig beenruimte. Deze klasse is niet aan te raden voor de lange afstanden.

Eksecutif class: De eerste en beste keus voor reizigers! De Eksecutif class is een vrij luxe treincoupe en heeft brede stoelen met genoeg beenruimte, airconditioning is aanwezig in de trein waardoor het lekker koel blijft. Er worden films getoond tijdens de langere treinroutes. Er is treincatering aan boord en een klein restaurant. De Eksecutif class kun je kiezen voor zowel de lange als korte afstanden.

Voor het treinschema Indonesie
klik hier

Via het onderstaand
aanvraag formulier kunt u bij ons uw treinreis in Indonesie boeken. Ook kunnen we transfer van en naar de treinstations regelen.

Let op! Voor het reserveren van treinkaartjes hebben wij de
volledige namen van de treinreizigers nodig, paspoortnummers en uw adres/hotel in Indonesie waar wij de treinkaartjes naar sturen. Dit kunt u aangeven bij opmerkingen.

Ekonomi class

Ekonomi clas treincoupe

Treintickets aanvraag formulier

Kies uit*:
Trein klasse*:
Vertrek*:
Retour:

Back to content | Back to main menu